Hirsirakentaminen

 

Lukemattomia Huvilaveistämö K. Lehtomäen veistämiä mökkejä sijaitsee lähiseudun järvien rannoilla. Kaukaisimmat taas ovat Pohjois-Suomessa ja Ruotsissa. Veistämöltä onkin vuosien varrella lähtenyt hirsirakennuksia ympäri maata.

 

Puut kaadetaan yleensä syksyllä pakkasten tultua, ja talvella ne veistetään Töysän Hakojärvellä sijaitsevalla veistämöllä. Keväällä rakennusta päästään jo pystyttämään lopulliselle paikalleen. Hirsimateriaalina voidaan käyttää pyöröhirttä, sahahirttä, piiluveistettyä tai aaltohöylättyä hirttä (katso kuvagallerian viimeiset kuvat). Yrityksellä käytössä myös nurkkalovikone höylähirsikehikoiden nurkkien työstämiseen. Hirsipaksuus valitaan asiakkaan toivomuksen mukaan:

 

  • pyöröhirsi Ø max.250 mm

  • sahahirsi Ø max. 200 mm

 

Huvilaveistämö voi toimittaa pelkän hirsikehikon tai esimerkiksi rakennuksen, jossa on vesikatto valmiina. Rakennus voidaan tehdä myös täysin valmiiksi, jolloin asiakas saa avaimet käteen. Ota yhteyttä, niin voimme keskustella sinulle sopivasta vaihtoehdosta.

 

Muu rakennustoiminta

 

Huvilaveistämö K. Lehtomäki on monipuolinen rakennusalan yritys, jonka toimintaan kuuluu muutakin kuin hirsirakennusten veistäminen. Yritys tarjoaa esimerkiksi remontointi-, peruskorjaus- ja laajennuspalveluita, jotka toteutetaan vuosien aikana kertyneellä ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

 

Yhteystiedot

Kimmo Lehtomäki

Lehtomäentie 391, 63680 Hakojärvi

 

gsm. +358 50 5690099

Email kimmo.lehtomaki@hirsipuu.fi

Seuraa meitä

© 2015 M.Mantere.